Sisteme complete pentru pereti cortina, cu un grad ridicat de izolare termica. Pereții cortină de aluminiu oferă o gamă de soluţii estetice, precum stiluri diferite de capace de faţadă de la alinierea orizontală la cea vertical. Permit ca spaţiul de locuit să aibă vizualizare panoramică şi lumină naturala PROFLCO ofera o varietate de sisteme de fatade, peret cortina standard, semistructural sau structural.

Peretii cortina PROFILCO sigura construirea fatadelor din sticla pentru cladiri de birouri, banci, pentru acoperisuri ori cupole. Profilco PR50 este un sistem complet de perete cortina capabil sa acopere toate aplicatiile in domeniul fatadelor cortina de tipul „stick” (montant-traversa) Subdiviziunile sistemului PR50 sunt:

  • PR50 Standard: sistem de perete cortina standard, cu elemente exterioare vizibile pentru ambele directii, atat orizontala cat si verticala

  • PR50 Semistructural: sistem de perete cortina de tipul semistructural casetat; in acest caz sticla este introdusa in rame de aluminiu care sunt ulterior fixate pe structura speciala realizata din montanti si traverse.
  • PR50 Structural: sistem de perete cortina structural, nu sunt vizibile elemente exterioare, rosturile dintre sticle fiind „acoperite” cu garnituri EPDM sau silicon structural

PLACAREA CU ALUCOBOND

Alucobondul se prezintă sub forma unui panou format din două folii din aluminiu de 1 mm unite de un strat dens de polietilenă ce îi ofera o elasticitate și rezistentă crescută.

ALUCOBOND are prin definitie proprietati mecanice excelente datorita consistentei sale de material compozit. Chiar daca au o greutate redusa fata de alte materiale, placile de ALUCOBOND au o rezistenta foarte buna la rupere sau indoire. In acelasi timp placile prezinta calitati exceptionale in ceea ce priveste rezistenta la presiuni mari ale vantului si la flambaj. La rigiditate egala , placile de ALUCOBOND cantaresc de 1,7 ori mai putin decat tabla de aluminiu si de 3,4 ori mai putin decat otelul. Miezul de polietilena prezinta o buna densitate care imbunatateste semnificativ rezistenta la foc a panourilor. Miezul de polietilena este non-toxic.

Placarile alucobond sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Sunt o buna alegere pentru proiecte industriale, cladiri de birouri, fatade ale magazinelor, dar si in interior pentru acoperirea stalpilor sau a peretilor despartitori.